Professionell coaching

Tänk om det skulle kunna bli precis så som du vill ha det. Hur skulle det vara då och vad skulle du göra? Vad skulle du se och höra runt dig? Hur skulle du känna och vilka människor skulle du vilja vara med? Tänk om du kunde ta ett steg i taget och faktiskt komma dit du vill. Ja, tänk om du kunde få lite hjälp längs vägen?

Jag finns för dig som vill ha en coach som utmanar och peppar dig. Jag tror att du bär på dina egna sanningar, och med hjälp av mitt lyssnande och frågande, finner du de allra bästa och mest sanna svaren inom dig.

Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med inre processer eller konkret hjälp framåt, jag utgår alltid från dina mål och intentioner. Det kan röra allt från väldigt konkreta frågor som affärsidéer och -planer, en förändringsresa, frågor kring medarbetare eller djupare aspekter av din egen livsvision som du behöver få stöd med.

Maila mig så hör jag av mig och vi bokar in en tid för ett inledande samtal. Vi kan träffas i mitt samtalsrum på Lilla Torget i Göteborg, via digitala medier eller telefon – du bestämmer vad som passar dig bäst.

Chefer och ledare

Företagare

Individ

Karriär

Knowing yourself is the beginning of all wisdom.
Aristoteles

The secret of change is to focus all your energy, not on fighting the old, but on building the new.

Socrates

Chefer och ledare

Ledarskap är ett hantverk – inte en kompetens du föds med. Det betyder att ledarskap är något du faktiskt kan lära dig.

Vill du bli bättre som chef och ledare eller är du ny som chef? Kanske vill du hitta känslan att du är bättre på att leda dig själv? Hur skapar du tid för reflektion kring ditt ledarskap?

Jag arbetar med coachning av enskilda ledare och ledningsgrupper. Coachning är en lösningsfokuserad samtalsteknik som går ut på att klargöra mål, vad som behöver göras och hur du kan använda dina förmågor effektivt för att nå dit. 

Det första steget mot ett medvetet ledarskap är att förstå sig själv och sina egna drivkrafter. Först därefter kan du förstå andra. Det kräver självkännedom, självdisciplin och anpassningsförmåga – en insikt om dina egna behov och känslor. Jag arbetar därför med olika verktyg och tester för att du ska förstå vilka dina drivkrafter är och vad som ger dig motivation i ditt ledarskap. Med det som grund går vi sedan vidare i våra samtal.

Vårt samarbete börjar med ett inledande möte där vi går igenom vilka förväntningar du har och hur vårt samarbete ska se ut. Därefter genomför vi personlighetstester och påbörjar vårt arbete tillsammans.

Företagare

Är du företagare och känner att du behöver utvecklas som person och som företagare? Vill du utveckla ditt företag och kanske även i din ledarroll? Eller känner du att rollen som företagare är alldeles för ensam?

Jag coachar dig i hur du utvecklar ditt företagande. Allt från hur du tar fram en vision och de mål du vill uppnå – till hur du utvecklas som person och ledare när företaget förändras. Min erfarenhet och kunskap är stor om de flesta faser ett företag och ägare går igenom, då jag har under många år coachat både erfarna företagare och nyföretagare i många olika branscher.

Vårt samarbete börjar med ett inledande möte där vi går igenom vilka förväntningar du har och hur vårt samarbete ska se ut. 

Individ

När gav du senast dig själv tid att reflektera och verkligen känna efter hur du vill ha ditt liv – hemma och på jobbet? Har du förverkligat viktiga drömmar? Är du redo att göra nya medvetna val och utmana dig själv på nytt? 

Ett av de mest kraftfulla verktygen för att förstå sig själv och göra medvetna val är coachning. Det ger dig möjlighet att utveckla ditt sätt att tänka, vara och lära.

Jag arbetar med coaching av människor i många olika faser i livet, ungdomar och vuxna som behöver sortera tankarna, hantera relationer eller få tillbaka energi och glädje. I samtal hittar vi dina egna svar på vad du vill så du blir medveten om dina val och vågar ta de steg du kanske inte ens funderat på innan.

Vårt samarbete börjar med ett inledande möte där vi går igenom vilka förväntningar du har och hur vårt samarbete ska se ut. 

Karriär

Vill du ha hjälp och vägledning i karriären? Har du kört fast i jobbet och vet inte hur du ska gå vidare, ny i din yrkesroll eller sugen på nytt jobb? Står du inför en förändring av något slag? Du kanske har förlorat arbetet och behöver ett bollplank eller få råd om hur du går vidare? 

Jag arbetar med karriärcoachning, men även, om behov finns, konkret som mentor och rådgivare. Vi kan också genomföra tester för att se vilka drivkrafter och förmågor du har i kombination med coachande samtal. Min erfarenhet av att coacha människor till nytt arbete är lång, jag vet att ibland behövs det konkret hjälp med att vässa sitt CV eller att träna på anställningsintervjuer.